Tuinplantenkwekerij | Siergrassen
16387
page-template-default,page,page-id-16387,page-parent,page-child,parent-pageid-15338,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Assortiment Siergrassen

Siergrassen zijn grasachtige planten die meestal in de nazomer of herfst op het mooist zijn. We leveren siergrassen met diverse kleuren aren (bloemen), geschikt voor grote en kleine tuinen.

Joost Schellekens is onder meer een siergrassen kwekerij met vele soorten lage, hoge en winterharde siergrassen. Hieronder vindt u ons huidige assortiment siergrassen. Meer informatie over een specifieke soort siergras kunt u vinden door op de link te klikken.

 

Siergrassen zijn grasachtige planten die meestal in de nazomer of herfst op het mooist zijn. We leveren siergrassen met diverse kleuren aren (bloemen), geschikt voor grote en kleine tuinen. Siergrassen zijn ideale bodembedekkers en komen in hoge en lage soorten. Ook zijn verschillende van onze siergrassen wintervast.

Een overzicht van ons gehele assortiment van tuinplanten en bloemen kunt u vinden op onze tuinplanten en bloemen assortiment pagina.

 

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is een B2B tuinkweker en we leveren onder andere aan tuincentra, handelaren en gemeenten. Meer informatie over ons kunt u vinden op de over Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij pagina.