Tuinplantenkwekerij | Heide
16383
page-template-default,page,page-id-16383,page-child,parent-pageid-15338,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Assortiment Heide

Heideplanten zijn ideale bodembedekkers, geschikt voor zowel kleine als grote tuinen.

Heideplanten zijn ideale bodembedekkers, geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is tevens een heidekwekerij en hieronder vindt u ons assortiment heideplanten. Als u meer informatie wilt over een heidesoort, klikt u dan op de link van deze soort.

 

De heide is een dwergstruik uit de heide- of kraaiheifamilie. We verkopen heideplanten van tussen de 10 en 15 centimeter hoog en daardoor zijn deze ook geschikt voor kleine tuinen. Doordat heide ook groeit in de breedte, is een heideplant een geschikte bodembedekker. Heide is tevens geschikt om in pot te zetten. De verschillende soorten heide kunnen we verdelen in winterheide en zomerheide, ook wel struikheide genoemd. De winterheide bloeit vanaf het najaar tot en met februari, maart of april en daardoor is winterheide uitermate geschikt om laat in het jaar kleur in de tuin te brengen. Heide is een wintergroene plant en bloeit onder meer in de kleuren wit, roze, paars en rood.

 

Een overzicht van ons totale assortiment kunt u vinden op onze tuinplanten collectie pagina. We leveren heide aan onder meer tuincentra, overheden en handelaren. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op over Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij in Noord-Brabant.