Tuinplantenkwekerij | Mahonia ‘Winter sun’
16582
page-template-default,page,page-id-16582,page-child,parent-pageid-16372,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mahonia ‘Winter sun’

De Mahonia ‘Winter sun’ is een evergreen tuinplant en is dus zowel winterhard als wintergroen. Deze tuinplant bloeit in de winter en brengt hierdoor ook in de donkere dagen kleur in de tuin.

Deze groenblijvende heester bloeit van december tot februari met lange, gele bloempluimen. De Mahonia ‘Winter sun’ kan tot 150 centimeter hoog worden en staat het beste in de halfschaduw. Deze tuinplant is populair in Engelse tuinen en kan eveneens als haag gebruikt worden.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij kweekt en levert tuinplanten aan tuincentra, gemeenten en handelaren. Meer informatie over onze kwekerij kunt u vinden op Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij in Brabant [link]. Als u de Mahonia ‘Winter sun’ wilt bestellen of meer informatie wilt over deze plant, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.

dwergconifeer-300x599