Tuinplantenkwekerij | Lavendel ‘Hidcote’
16303
page-template-default,page,page-id-16303,page-child,parent-pageid-16372,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lavendel ‘Hidcote’

Deze lavendelplant staat graag in de volle zon en verdraagt droogte goed. Daarnaast is de Lavendel ‘Hidcote’ winterhard.

De ‘Hidcote’ is een prachtige lavendelsoort met een donkere, blauwpaarse bloemkleur. De Lavendel ‘Hidcote’ bloeit in de zomer en is butterfly friendly. Joost Schellekens kweekt de Lavendel ‘Hidcote’ voor onder meer handelaren, tuincentra en gemeenten.

 

Deze lavendelplant staat graag in de volle zon en verdraagt droogte goed. Daarnaast is de Lavendel ‘Hidcote’ winterhard. We telen de Lavendel ‘Hidcote’ gestekt in onze tuinplantenkwekerij in Helvoirt. Wilt u graag de Lavendel ‘Hidcote’ bestellen of meer informatie over deze lavendelsoort, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier [link]. Meer informatie over ons kunt u vinden op de Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij voor B2B pagina.

 

Wilt u graag meer informatie over de Fargesia Robusta ‘Campbell’, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Ons totale aanbod bamboeplanten voor B2B kunt u vinden op onze assortiment bamboe pagina.

dwergconifeer-300x599