Tuinplantenkwekerij | Euonymus Fortunei Harlequin
16570
page-template-default,page,page-id-16570,page-child,parent-pageid-16372,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Euonymus Fortunei Harlequin

De Euonymus Fortunei Harlequin is in Nederland ook bekend onder de naam Kardinaalshoed of Kardinaalsmuts. Deze tuinplant heeft mooie, witte groeischeuten en is ook geschikt voor kleine tuinen.

De Euonymus Fortunei Harlequin kan in pot gezet worden en is ook geschikt voor kleine haagjes. Deze heester kunt u zowel in de zon als halfschaduw plaatsen en doordat de Kardinaalshoed groenblijvend is, brengt deze plant ook in de winter kleur in de tuin. Joost Schellekens kweekt de Euonymus Fortunei Harlequin voor tuincentra, handelaren en gemeenten. Als u deze tuinplant wilt bestellen of meer informatie wilt, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij voor tuincentra en handelaren.

dwergconifeer-300x599