Tuinplantenkwekerij | Aucuba Japonica ‘Variegata’
16561
page-template-default,page,page-id-16561,page-child,parent-pageid-16372,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aucuba Japonica ‘Variegata’

De Aucuba Japonica ‘Variegata’, oftewel Broodboom, is een wintervaste en wintergroene heester.

De Broodboom bloeit in mei tot en met juni en kleurt de tuin met felrode bessen. Dankzij zijn bonte kleur is de Aucuba Japonica ‘Variegata’ populair in Engeland, maar ook in Nederland is deze tuinplant geliefd. De Broodboom is een langzame groeier en kan zowel in de zon als de schaduw gezet worden.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij teelt de Aucuba Japonica ‘Variegata’ business to business en zo leveren we de Broodboom aan onder meer tuincentra, handelaren en gemeenten. Wilt u de Aucuba Japonica ‘Variegata’ bij ons bestellen of graag meer informatie over de Broodboom, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Meer informatie over onze kwekerij en werkwijze kunt u vinden op Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij voor tuincentra, handelaren en gemeenten.

dwergconifeer-300x599