Tuinplantenkwekerij | Heesters
16372
page-template-default,page,page-id-16372,page-parent,page-child,parent-pageid-15338,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Assortiment Heesters

Daarnaast zijn heesters onderhoudsarm en zijn veel van deze struiken wintergroen, waardoor mensen ook in de winter kleur in de tuin hebben.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is onder meer een kwekerij van heesters met een breed assortiment heesters en struiken voor de tuin. Hieronder vindt u een overzicht van onze huidige collectie van heesters, waaronder verschillende wintervaste en groenblijvende heesters. Meer informatie over een specifieke heestersoort kunt u vinden door hiernaast op een van deze soort heester te klikken.

 

Heester planten kennen verschillende voordelen voor de tuin. Zo biedt een heester privacy, maar deze struik is ook geschikt voor kleinere tuinen. Daarnaast zijn heesters onderhoudsarm en zijn veel van deze struiken wintergroen, waardoor mensen ook in de winter kleur in de tuin hebben. Lage heesters zijn tenslotte mooie en functionele bodembedekkers.

 

Een geheel overzicht van onze collectie vindt u op onze assortiment tuinplanten pagina.

 

We leveren heesters aan onder andere handelaren, tuincentra en overheden. Meer informatie over onze kwekerij kunt u vinden op over Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij.