Tuinplantenkwekerij | Dwergconiferen
16366
page-template-default,page,page-id-16366,page-child,parent-pageid-15338,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Assortiment Dwergconiferen

Dwergconiferen zijn winterhard en wintergroen en brengen daardoor ook in het najaar en in de winter kleur in de tuin.

Hieronder vindt u ons huidige aanbod van dwergconiferen. Joost Schellekens is onder meer een dwergconiferen kwekerij met een breed assortiment van deze compacte coniferen. Meer informatie over de verschillende soorten dwergconiferen kunt u vinden door in de navigatie op een specifieke soort te klikken.

 

Dwergconiferen behoren door hun geringe grootte tot de heesters, oftewel struiken. Hierdoor zijn dwergconiferen geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. Dwergconiferen zijn winterhard en wintergroen en brengen daardoor ook in het najaar en in de winter kleur in de tuin. We telen dwergconiferen in diverse kleurtinten zoals u in ons assortiment kunt zien.

 

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij teelt dwergconiferen voor onder meer handelaren, tuincentra en overheden. We zijn dus een B2B-onderneming. Meer informatie over ons bedrijf kunt u vinden op de over Joost Schellekens Tuinkwekerij in Brabant pagina.

 

Onze totale collectie tuinplanten kunt u vinden op onze assortiment tuinplanten voor tuincentra, gemeenten en handelaren pagina.