Tuinplantenkwekerij | Fargesia Robusta ‘Campbell’
16376
page-template-default,page,page-id-16376,page-child,parent-pageid-16355,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fargesia Robusta ‘Campbell’

Deze tuinplant is een stevige, niet-woekerende bamboesoort en daarom is deze plant geschikt voor zowel grote als kleine tuinen.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij teelt de bamboesoort Fargesia Robusta ‘Campbell’ voor tuincentra, handelaren en gemeenten. De Fargesia Robusta ‘Campbell’ is zonbestendig, wintergroen en winterhard tot -20 °Celsius.

 

Deze tuinplant is een stevige, niet-woekerende bamboesoort en daarom is deze plant geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. De ‘Campbell’ heeft kleine, donkergroene bladeren, olijfgroene halmen en in het voorjaar papierwitte schutbladeren. Met de Fargesia Robusta ‘Campbell’ kunt u verder uitstekend een dichte, aaneengesloten en groene haag creëren. Deze winterharde tuinplant kan tussen de 3 en 4 meter hoog worden.

 

Wilt u graag meer informatie over de Fargesia Robusta ‘Campbell’, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Ons totale aanbod bamboeplanten voor B2B kunt u vinden op onze assortiment bamboe pagina.

dwergconifeer-300x599