Tuinplantenkwekerij | Bamboe
16355
page-template-default,page,page-id-16355,page-parent,page-child,parent-pageid-15338,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Assortiment Bamboe (Fargesia)

Sommige bamboesoorten zijn geschikt voor in pot en dus eveneens geschikt voor een kleine tuin.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij teelt eveneens verschillende bamboesoorten voor tuincentra, gemeenten en handelaren. Hieronder vindt u ons huidige aanbod van bamboeplanten.

 

Bamboeplanten vormen een groep plantensoorten die een geslachtengroep vormen van de grassen. Bamboe groeit snel en de stengels van deze planten zijn hol. Zowel de lengte van de scheuten als de dikte varieert van soort tot soort. Sommige bamboesoorten zijn geschikt voor in pot en dus eveneens geschikt voor een kleine tuin. De Bamboe Fargesia is een niet-woekerende bamboesoort en hierdoor kun je van deze soort bijvoorbeeld een mooie, wintergroene heg maken.

 

Joost Schellekens is een (Fargesia) bamboekwekerij voor andere bedrijven zoals handelaren, tuincentra en overheden. Meer informatie over ons kunt u vinden op de over Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij Helvoirt pagina.

 

Onze totale collectie tuinplanten kunt u vinden op onze assortiment tuinplanten voor tuincentra, gemeenten en handelaren pagina.