Tuinplantenkwekerij | het bedrijf
16395
page-template-default,page,page-id-16395,_masterslider,_ms_version_3.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij

We houden de kweek en productie van tuinplanten en bloemen zoveel mogelijk in eigen hand om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij biedt een breed assortiment tuinplanten aan tuincentra, handelaren en gemeenten wereldwijd. We houden de kweek en productie van tuinplanten en bloemen zoveel mogelijk in eigen hand om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. In onze moderne kwekerij telen we milieubewust, gebruiken we zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en maken we gebruik van groene energie. Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is goed bereikbaar en we bieden snelle service. Als u graag een kijkje wilt nemen in onze kwekerij dan bent u van harte welkom en kunt u onder het genot van een kopje koffie ons assortiment bekijken.

Breed Assortiment en Hoge Kwaliteit Tuinplanten en Bloemen.

We kweken en leveren een breed assortiment bloemen en tuinplanten in onze eigen kwekerij in Helvoirt. Zo telen we onder meer heesters, siergrassen, dwerg coniferen, heide en bamboe (Fargesia) op ons 4,5 hectare grote terrein. In onze collectie hebben we ook verscheidene winterharde tuinplanten en bodembedekkers.

 

Dankzij onze expertise en ervaring zijn we in staat bloemen en tuinplanten te telen met een superieure kwaliteit. We streven eveneens naar een uniforme kwaliteit van onze planten en hiervoor hebben we verschillende processen in onze kwekerij gemechaniseerd. Dankzij deze innovaties kunnen we onze tuinplanten met een standaard hoge kwaliteit en binnen no time aan u leveren. aOns assortiment rouleert met de seizoenen mee en onze huidige collectie kunt u vinden op onze Tuinplanten assortiment pagina.

Tuinplantenkwekerij met een Snelle en Correcte Service

Onze kwekerij in Helvoirt, Noord-Brabant is goed bereikbaar en u wordt altijd met een glimlach en een kop koffie ontvangen. Doordat we onze processen deels gemechaniseerd hebben, kunnen we leveringen snel klaarzetten. Naast dat we hierdoor snel aan onze klanten kunnen leveren, komt dit ook de kwaliteit van de tuinplanten ten goede. Indien gewenst kunnen we in overleg eveneens het transport van een bestelling verzorgen.

 

Wilt u een keer een kijkje nemen op ons terrein? Dan bent u van harte welkom in onze kwekerij en we geven u graag een rondleiding over ons terrein van 4,5 hectare.

Business To Business Tuinplantenkwekerij

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is een Business-to-Business (B2B) tuinplantenkwekerij en we leveren voornamelijk aan tuincentra, handelaren en gemeenten. Wilt u graag meer informatie over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons tevens bellen op 06-17876300 of e-mailen naar info@tuinplantenkwekerij.eu.